Home / Zabava i zanimljivosti / Otvorila dušu o Arkanu i rasplakala mnoge: Ceca otkriva šta je radila uoči dana koji joj je skroz promijenio život

Otvorila dušu o Arkanu i rasplakala mnoge: Ceca otkriva šta je radila uoči dana koji joj je skroz promijenio život

Folk diva, jedna od najslušanijih pjevačica sa naših prostora po prvi put je na emotivan način pričala o neobičnoj ljubavi sa Arkanom sa kojim bi, da je ostao živ, prije tri dana slavila 23 godine braka.

Tog 19. februara 1995. godine svima u sjećanju će biti upamćen kao dan na koji se desila svadba stoljeća kako su je mnogi nazvali. Najpopularnije zvijezda domaće muzike Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan vjenčali su se pred pet hiljada zvanica u beogradskom hotelu “Interkontinental” i milionskim auditorijumom koji se prenosio uživa na televiziji a ovo vjenčanje nisu mogli propustiti ni vodeći europski mediji koji su također prenosili dešavanja sa svadbe.

U interviju za Blic, Ceca je ispričala kako se još dobro sjeća trenutka kada je po nju Arkan došao u Žitorađu prije tačno 23 godine.

Taj dan se bio mjesecima prije planirao, ja nisam mogla da se smirim dok nisam bila uključena u svaki detalj sa te svadbe. Sve me zanimal i sve sam željela da znam i sve sam zapitkivala. Želili smo da sve bude po tradicionalnim srpskim običajima. Da budem iskrena, za neke nisam čula nikad sve do tog trenutka. Bila sam veoma uzbuđena bukvalno noć uoči svadbe nisam mogla da sklopim oči. Imala sam samo 22 godine a stat ću pred oltar sa čovjekom kojeg sam volila najviše na cijelom svijetu. Mislila sam da sam najsretnija žena na svijetu sve je bilo poput bajke. Željko je stvarno vodio računa da sve bude kako treba a ja sam se sa sestrom brinula oko detalja – rekla je Ceca, koja bi prije tri dana da je sudbina bila drugačija proslavljala 23 godine braka sa Arkanom.

Izvor: Blic.rs

O nama strahinja

Vidi još

Komandant američkih marinaca. Nаdаm sе dа grеšim, аli dоlаzi rаt

Komandant аmеričkih mаrinаcа u Nоrvеškој – gеnеrаl Rоbеrt Nеlеr – upоzоriо је svоје pоtčinjеnе dа ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *