Home / Svijet i dešavanja / Turkinja je rekla da nema ništa da prijavi, a carinik joj je vidio zadnjicu i naredio da se smjesta skine!

Turkinja je rekla da nema ništa da prijavi, a carinik joj je vidio zadnjicu i naredio da se smjesta skine!

Vozač i njegova tri saputnika su odgovorili da svako ponaosob ima samo po 10.000 eura što je carinicima bilo sumnjivo

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu graničnog prelaza Gradina, privremeno zadržali čak 115.000 neprijavljenih eura koje je jedna Turkinja sakrila u donjem vešu, piše “Telegraf“.

Prekršaj je otkriven u usbotu, 10. marta kada je za detaljnu kontrolu izdvojen “bmw” na putu iz Njemačke ka Turskoj, navodi se u današnjem saopštenju Uprave carina.

Na pitanje upućeno putnicima turske nacionalnosti koliko novca imaju da prijave, vozač i njegova tri saputnika su odgovorili da svako ponaosob ima po 10.000 eura.

Sumnjajući i to, carinici su odlučili da izvrše detaljan pregled. Tom prilikom su otkrili da jedna saputnica, pored 5.000 eura u novčaniku, u donjem vešu krije još nevjerovatnih 120.000.

Žena je dio iznosa nagurala u donji veš, a deo je bio u prtljagu. Od brojnih novčanica ispod pantalona, njeno tijelo i zadnjica izgledali su veće i upadljivije, pa je bilo jasno da tu nešto ne štima.

Njoj je vraćeno 10.000, što je iznos koji se bez prijavljivanja može preneti preko granice, dok je preostalih 115.000 eura privremeno zadržano.

Ostali putnici u automobilu su imali po 10.000 eura, kako su i naveli, te nisu bili u prekršaju.

Sličan slučaj dogodio prošlog vikenda, takođe na Gradini, kada su carinici u dva navrata privremeno oduzeli nešto više od ukupno 56.000 eura.

Tada je jedan od putnika u donjem vešu pokušao da sakrije 50.000 eura.

Telegraf.rs

O nama strahinja

Vidi još

Sablasni snimak: Dečak šetao šumom kad ga je napao duh i oborio na zemlju?! (VIDEO)

Potom ta prilika nestaje i dečak ustaje sa zemlje i počinje da trči… Naime, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *