Home / Zabava i zanimljivosti / To je trenutak kada je čovek spreman na sve, samo da ostane živ: Čuveni Giga Moravac progovorio o teškoj bolesti

To je trenutak kada je čovek spreman na sve, samo da ostane živ: Čuveni Giga Moravac progovorio o teškoj bolesti

– Ne bih da lažno morališem, prestao sam da pijem i pušim iz straha. Straha od smrti – rekao je Marko Nikolić

Veliki broj glumaca u protekle dve godine suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a neki su svoju najveću bitku i izgubili. O svojoj bolesti sa kojom se borio progovorio je i glumac Marko Nikolić, čuveni Giga Moravac iz legendarne serije “Bolji život”.

– Ne bih da lažno morališem, prestao sam da pijem i pušim iz straha. Straha od smrti. Kada sam pre tri godine saznao da imam teško oboljenje, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovek spreman da uradi sve samo da bude živ – izjavio je Nikolić.

Foto: ATA Images
Glumac je priznao i to da je vodio neuredan život, a onda je sve ispravio i promenio svoje loše navike.

– Pušio sam od trinaeste, a pio od sedamnaeste godine. Počeo sam u gimnaziji sa vinjakom, kao student prešao sam na stomakliju, a posle na votku, pa opet na vinjak. Ništa od toga mi sada ne nedostaje. Cigare mi se čak i gade, a što se alkohola tiče, jedino leti poželim pivo, ali ga ne uzmem – rekao je glumac za “Gloriju” i otkrio zbog čega se potpuno odrekao alkohola.

– Nisam od onih koji mogu da se zadrže samo na jednoj čaši. Da je tako, živeo bih 120 godina. Pošto tako ne umem, ne pijem uopšte – zaključio je Nikolić.

Podsetimo, Marko Nikolić nosio se sa opakom bolešću koju je krajem prošle godine uspeo da pobedi uz pomoć jake volje, porodice, stručnih lekara i prijatelja.

Tri godine se borio sa rakom, a ono što je domaću javnost posebno pogodilo bilo je njegovo priznanje da je na teška lečenja i hemioterapije išao gradskim autobusom.

Izvor: Telegraf

O nama strahinja

Vidi još

Komandant američkih marinaca. Nаdаm sе dа grеšim, аli dоlаzi rаt

Komandant аmеričkih mаrinаcа u Nоrvеškој – gеnеrаl Rоbеrt Nеlеr – upоzоriо је svоје pоtčinjеnе dа ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *