Home / Svijet i dešavanja / Širom Srbije lutalicama preti smrt: Hrana puna eksera ostavljena psima i na Senjaku (FOTO)

Širom Srbije lutalicama preti smrt: Hrana puna eksera ostavljena psima i na Senjaku (FOTO)

Korisnici Fejsbuka ovih dana dele sliku koja pokazuje šta su ljudi spremni da urade da bi naudili psima. Puna šaka hrane za pse, a unutra posebna “poslastica”, ekseri!

Sliku je podelila korisnica Fejsbuka koja je navela da joj je fotografiju poslao drug i da je taj užas pobacan po Senjaku. Vlasnici pasa su ogorčeni, jer se nikad ne zna šta nekome ko ne voli životinje može da padne na pamet. Neki su mišljenja da je ovo “upereno” samo protiv pasa lutalica, što je jednako strašno.

Ljutnju izaziva činjenica da postoji neko ljudsko biće koje želi da životinje pate. Jedan od korisnika smatra da ekseri ne mogu da naude životinjama, već isključivo udice, a da su ekseri “neškodljivi” i za ljude!

Polovinom februara, hrana za pse puna eksera pronađena je u Pančevu, ispred jedne veterinarske ambulante. Kako se tada pisalo, pretpostavljalo se da je hrana bila namenjena psima koji žive na obližnjem gradilištu. Jedan pas je pojeo nekoliko komada, ali su pukom srećom uspeli da ga spasu.

STRAVIČNA SMRT

Prema rečima zaposlenih u ambulanti, pas je imao sreće što su baš u trenutku dok je on jeo, izašli, jer da je pojeo sve posle pola sata bi bilo prekasno da eksere povraćanjem izbaci.

– Da nismo videli, on, a možda i njegova mama i brat da su jeli, uginuli bi stravičnom smrću… Odmah smo mališu uneli u ambulantu i izazvali povraćanje, ukupno šest eksera je povratio. Sada se oseća dobro – ispričali su tada iz veterinarske ambulante.

(Izvor: telegraf.rs)

O nama danilo

Vidi još

Sablasni snimak: Dečak šetao šumom kad ga je napao duh i oborio na zemlju?! (VIDEO)

Potom ta prilika nestaje i dečak ustaje sa zemlje i počinje da trči… Naime, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *