Miloš Biković snima film o Nikoli Tesli, svi detalji projekta od 15 miliona dolara! – Vesti Balkan
Home / Zabava i zanimljivosti / Miloš Biković snima film o Nikoli Tesli, svi detalji projekta od 15 miliona dolara!

Miloš Biković snima film o Nikoli Tesli, svi detalji projekta od 15 miliona dolara!

Srpski glumac naredne godine počinje sa snimanjem filma o našem naučniku

Srpski glumac, koji niže neverovatne uspehe u Rusiji, sledeće godine počinje sa snimanjem filma o Nikoli Tesli!

Ono što je zanimljivo jeste da će Biković sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji filma “Tesla” će učestvovati i njegova kuća “Arhangel studio” iz Beograda.

– Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu – kaže Biković.

Kako prenose ruski mediji, Tesla se u filmu bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. Uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.

Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, sa kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu “Izvan granica realnosti”.

O nama strahinja

Vidi još

Utrkivao se sa prijateljima na motorima po opasnoj i zavojitoj cesti. Dobro obratite pažnju šta će uslijediti na 0:25! (VIDEO)

Južna Kalifornija jedno je od najboljih mjesta za vožnju na motoru. Vrijeme je gotovo uvijek ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *