Glumac iz “Budve na pjenu od mora” čeka prvo dete, njegova koleginica potvrdila da je trudna! (FOTO) – Vesti Balkan
Home / Zabava i zanimljivosti / Glumac iz “Budve na pjenu od mora” čeka prvo dete, njegova koleginica potvrdila da je trudna! (FOTO)

Glumac iz “Budve na pjenu od mora” čeka prvo dete, njegova koleginica potvrdila da je trudna! (FOTO)

Momčilo Otašević i Jelena Perčin u vezi su duže od dve godine

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (27) kojeg je domaća publika obožavala u seriji “Budva na pjenu od mora” i njegova deset godina starija koleginica Jelena Perčin (37) uskoro će postati roditelji, budući da je lepa glumica potvrdila da je u drugom stanju.

Posle višenedeljnih nagađanja da glumački par čeka prinovu, koja su počela još početkom februara, hrvatska glumica je stavila tačku na priče i potvrdila da čeka bebu.

Tim povodom oglasila se na Fejsbuku, a posle ovakvog statusa usledile su brojne čestitke prijatelja i kolega.

-Nepopravljivi optimizam = biti trudan u Hrvatskoj! – napisala je buduća mama, a nedavno se sa Momčilom pojavila i na jednom događaju u uskoj haljini, ispod koje se jasno nazirao stomačić.

Podsetimo, Jelena i Momčilo su u vezi duže od dve godine, a upoznali su se na setu hrvatske serije ‘Zora Dubrovačka”. Glumica iz prvog braka ima osmogodišnju ćerku Lotu, dok će glumcu ovo biti prvo dete. Momčilo trenutno igra u seriji “Čista ljubav”.

Izvor: Telegraf

O nama strahinja

Vidi još

Utrkivao se sa prijateljima na motorima po opasnoj i zavojitoj cesti. Dobro obratite pažnju šta će uslijediti na 0:25! (VIDEO)

Južna Kalifornija jedno je od najboljih mjesta za vožnju na motoru. Vrijeme je gotovo uvijek ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *