Home / Showbizz / DA LI JE SE SJEĆATE? NA VRHUNCU SLAVE NAPUSTILA JE ESTRADU, DANAS JE DOKTORICA: POGLEDAJTE O KOME SE RADI…

DA LI JE SE SJEĆATE? NA VRHUNCU SLAVE NAPUSTILA JE ESTRADU, DANAS JE DOKTORICA: POGLEDAJTE O KOME SE RADI…

Iako ima malobrojnih izuzetaka i svetlih primera koji se mogu pohvaliti fakultetskim diplomama, pripadnike domaće estradne scene bije glas da su nepismeni i neobrazovani. Međutim, postoje i oni kojima je draže i značajnije da u rukama umesto mikrofona drže diplomu državnog fakulteta, što je slučaj sa nekada popularnom folk pevačicom koja je u zenitu slave rešila da napravi potpuni preokret, piše Srbija danas.

Pevačica Dajana Penezić u svet estrade kročila je kao veoma mlada. Okupila je ekipu renomiranih autora, poput Marine Tucaković i Leontine Vukomanović, i svoj prvi studijski album, sa kojeg su se izdvojile pesme “Levo, levo”, “Sledeći” i “Motor” objavila je pre tačno jedanaest godina.

VIDEO:

Ipak, najveći uspeh doživljava 2009. godine, kada je objavila pesmu “Adrenalin”, koja se dugo nalazila u samom vrehu domaćih top lista. Iako je sve ukazivalo na to da joj se smeši uspešna muzička karijera, zgodna Užičanka je u jednom trenutku odlučila da se povuče i u potpunosti se posveti studijama na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Ona se pre četiri godine pohvalila diplomom državnog fakulteta i zvanjem doktorke, što je oduševilo sve njene prijatelje, ali i celokupnu javnost. Tada je, takođe, najavila svoj povratak na muzičku scenu, međutim, izgleda da je prevagnula ljubav prema medicini, zbog čega je, kako stvari stoje, od estrade odustala.

alo.rs

O nama danilo

Vidi još

DA LI JE OVA PORODICA NORMALNA? Miljana priznala: Samo sam ga stavila dole i pukao je, mene nije sramota! Kriva je moja majka!

Učesnica je priznanjem iz svog privatnog života šokirala sve ukućane u vili “Parova” “Moja majka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *