Home / Ispovesti i dodatno / CHAT: Ma kakva prevara, ja sam gore napravio!!!

CHAT: Ma kakva prevara, ja sam gore napravio!!!

Pročitajte čitav čat ispod Viceva…

ISPOVEST:

Gazda poznate firme u Crnoj Gori kaže šefu radilišta: Slušaj, sutra stižu kamioni, trebaće mi sutra 20 jakih Crnogoraca za posao. -Ne brinite gazda sutra ujutru su tu. Sutradan stiže 24 čovjeka za istovar robe. Kaže gazda šefu: Zar nisam rekao 20 Crnogoraca, šta je ovo 24? Znate, gazda ima 20 Crnogoraca i 4 Bosanca -Pa koji će mi ku*ac 4 Bosanca? -Pa da istovare robu gazda!!!

Oženio se mladi Crnogorac, pa ga očekuje prva bračna noć.Pred sam kraj veselja, đetić sedi sav snužden. Priđe mu otac i pita ga: Što je, sine, što te muči?– Tata, ja ne znam što mi je činiti prve bračne noći! bojažljivo će sin. Sine, sokole moj, pa to ti je prosto! Kad mlada ode u kupatilo, ti skini sve sa sebe – objašnjava otac.

A što onda? – pita sin.– Kad se mlada vrati, ti počni da je ljubiš nastavlja otac. – A poslije, što da činim poslije? – nestrpljivo će sin. E, onda, sokole moj, ja ću biti pod krevetom, pa ću ti na vrijeme reći što ćeš dalje činiti! Sve bude po dogovoru. Kad je đetić završio sa ljubljenjem, sagne se pod krevet i upita oca: A što sad da činim, tata? – E, sad izvadi onu stvar kojom se svaki pravi Crnogorac diči! – Ajoooj, tata, pa meni mobilni ostade u kolima, jadan ja!

IZVOR: balkanskevesti.com

O nama danilo

Vidi još

STJUARDESA SAM I ČESTO IMAM ODNOSE SA PILOTIMA I PUTNICIMA: Hrvatica otkrila šta se dešava u avionu!

Sigurno ste se pitali da li mi stjuardese imamo se*s s pilotima? Odgovor vas neće ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *