Home / Astrologija / Sa njima vam je sloboda ograničena: Ova dva horoskopska znaka su najposesivnija

Sa njima vam je sloboda ograničena: Ova dva horoskopska znaka su najposesivnija

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj egoističnosti, a to se ogleda i u ljubavnim odnosima. Partneru su spremni da pruže mnogo ljubavi, podrške i slobode, a isto to očekuju i od njega. Poštovanje je na listi najvažnijih stavki za jednog Ovna, te ako osete da nisu bitni i cenjeni, spremni su da puste žaoku i kažu najgore reči koje jednostavno ne mogu da kontrolišu. Ljubomora je veoma izražena, te u situacijama kada osete da su ugroženi postaju veoma posesivni i nakon oštrih prepiriki i osećaja nepoverenja brzo mogu početi da se udaljavaju od vas.

Rak

Pripadnici ovog znaka su veoma posesivni – od partnera zahtevaju mnogo ljubavi, poštovanja, požrtvovanja… Najveća mana ovog znaka jeste česta promena raspoloženja, te imate osećaj da nikada ne možete da im udovoljite. Kao pravi emotivci oni često “mere i seku” reči koje će da izgovore, ne shvatajući da ne funkcionišu svi na taj isti način. Ovim znakom vlada Mesec, koji simboliše intuiciju i jake emocije, te ih uvek upozorava kada je njihov odnos sa partnerom ugrožen, zbog čega su Rakovi posesivni i sumnjičavi. Partnerova izdaja može da probudi najgore u njima.

( SUPERŽENA )

O nama nenad

Vidi još

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2018. GODINE: Ribe okružene udvaračima, Bik se oporavlja od bolne prošlosti, finansijski problemi za Strelca

OVAN – PORUKA- POSETA- LJUBOMORA *Ljubav Za slobodne Ovnove, april donosi lepe dane ispunjene dešavanjima, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *