Home / Astrologija / Kada se sretnu i spoje OVA DVA PARA ZODIJAKA, to je to! Oni NIKADA ne raskidaju i ostaju ZAJEDNO do KRAJA ŽIVOTA!

Kada se sretnu i spoje OVA DVA PARA ZODIJAKA, to je to! Oni NIKADA ne raskidaju i ostaju ZAJEDNO do KRAJA ŽIVOTA!

Devica i Vodolija

Povezanost i sloga između Device i Vodolije zapisana je u zvezdama, najpre jer se razumeju oko glavnih životnih pitanja. Vodolija lako podleže neodoljivoj privlačnosti Device, njenom pronicljivom umu, urednom životu i okruženju, a i Devica uvek zna kako da se svidi Vodoliji, jer nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka.

Oba znaka uživaju u intelektualnim diskusijama, uvek zainteresovani za nove ideje i koncepte. Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman da nađe rešenje. Naravno, ako Vodolija počne da deli lekcije, kako ponekad ume, Devica će se i te kako narogušiti. Ali da li će ih ovakve sitnice rastaviti? Nikako.

Lav i Vaga

Njih dvoje su najzanimljiviji znak Zodijaka. Ponosni Lav uživa u ljubavi kojom ga Vaga velikodušno obasipa. Međutim, i Vaga nameće svoju snažnu ličnost.

Oboje umeju da budu i te kako nežni, a u društvu su pažljivi i prema ostalima i jedno prema drugom. Njihov život ponekad može biti zaista glamurozan, a kako oboje uživaju u tome, nema konflikta.

Vaga neće uvek prikriti svoju posesivnost, ali dominantni Lav na takve sitnice ne obraća pažnju. Što je najvažnije, oboje su izuzetno komunikativni i to je tajna njihove večne ljubavi – kakav god problem da iskrsne, njih dvoje će ga rešiti razgovorom.

(BalkansPress / yourtango.com)

O nama nenad

Vidi još

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL 2018. GODINE: Ribe okružene udvaračima, Bik se oporavlja od bolne prošlosti, finansijski problemi za Strelca

OVAN – PORUKA- POSETA- LJUBOMORA *Ljubav Za slobodne Ovnove, april donosi lepe dane ispunjene dešavanjima, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *