Home / Svijet i dešavanja / UŽAS! OVA ŽENA JE UBILA 8 SVOJIH BEBA: Sve je krila od muža, a kad je rekla razlog tek onda su se svi zaprepastili!

UŽAS! OVA ŽENA JE UBILA 8 SVOJIH BEBA: Sve je krila od muža, a kad je rekla razlog tek onda su se svi zaprepastili!

Dominique Cottrez (51) priznala je da je sistematski davila i zakopavala svoju novorođenčad u najgorem francuskom slučaju čedomorstva ikad. Pokušala je izbjeći optužbe, tvrdeći da su se zločini dogodili prije više od deset godina, međutim sud je zaključio da joj se treba suditi jer je skrivala tijela, tako da je bilo nemoguće znati da je počinila zločin tokom desetogodišnjeg roka.

Suđenje je počelo jučer u gradu Douai, a Cottrez je negirala više tačaka optužnice za ubistvo prvog stepena.

Ako bude proglašena krivom, mogla bi se suočiti se s doživotnom robijom.

Ona je istražiteljima rekla da su trudnoće rezultat duge afere s njenim ocem Oscarom Lempereurom, koja je započela kad je bila dijete.

Prije četiri godine tijela su pronađena u bivšoj porodičnoj kući Cottrez u selu Villers-sur-Tertre. Dok su kopali novi ribnjak, novi vlasnici otkrili su ljudske kosti u vrtu. Upozorili su policiju, a oni su pronašli ostatke dvoje djece. Nakon što su pratili Dominique i njenog supruga Piere-Marie do druge kuće, pronašli su tijela još šestero djece u vrtu.

– Uspjela je skrivati trudnoće jer je pretila. Istražiteljima je rekla da je odlučila da ne želi više djece, ali nije otišla ljekaru po kontracepciju – rekao je tužitelj Eric Vaillant.

Priznala je da se porađala tajno, a onda gušila bebe i skrivala njihova tijela. Njen muž je rekao da nije znao ni za porode ni da je ubijala bebe. I Dominique je to potvrdila, tako da suprug nije optužen.

Par ima dvije kćerke, Virginie i Emeline.

– Neshvatljivo je da je to naša majka mogla uraditi – rekla je Emeline (27).

– Ona je dobra majka, baka, bili smo sretni kad nam je čuvala djecu – kazala je.

(Doznajemo.com)

O nama nenad

Vidi još

Sablasni snimak: Dečak šetao šumom kad ga je napao duh i oborio na zemlju?! (VIDEO)

Potom ta prilika nestaje i dečak ustaje sa zemlje i počinje da trči… Naime, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *