NE OČAJAVAJTE ZBOG LOŠEG KVALITETA KOSE: Efikasno i prirodnim purtem se borite protiv opadanja, peruti i svraba – Vesti Balkan
Home / Zdravlje i ljepota / NE OČAJAVAJTE ZBOG LOŠEG KVALITETA KOSE: Efikasno i prirodnim purtem se borite protiv opadanja, peruti i svraba

NE OČAJAVAJTE ZBOG LOŠEG KVALITETA KOSE: Efikasno i prirodnim purtem se borite protiv opadanja, peruti i svraba

Ubrzan način života, stres, i nepravilna ishrana utiču na kvalitet naše kose. Sve više ljudi danas pati od preranog gubljenja vlasi, svraba, peruti, suve kose, bez obira na godine.

Losion za kosu – 200ml

Losion za kosu je za sve tipove kose, pomoći će vam u borbi protiv peruti i opadanja kose, a ujedno će i ojačati koren i stimulisati rast. Losion je izrađen na bazi biljnih ekstrakata, koji sprečavaju opadanje i mašćenje kose i otklanjaju svrab i perut.

Biljni šampon za sve tipove kose – 200ml

Biljni šampon se koristi protiv peruti i opadanja kose, za jačanje korena , stimulaciju rasta, volumen i sjaj. Odabrana kombinacija pantenola i biljnih ekstrakata u šamponu sprečavaju stvaranje svraba, mašćenje kose, perut i njeno opadanje, tonizira, jača kosu, stimuliše rast kose, daje joj volumen i sjaj.

http://www.kurir.rs

O nama nenad

Vidi još

Stavite čašu vode sa soli i sirćetom u bilo koji dio svoje kuće… Nakon 24 sata ostat ćete IZNENAĐENI!

Osvježiti svoj dom i riješiti se negativne energije, možete uz ovaj jednostavan trik sa prirodnim ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *