Home / Ispovesti i dodatno / Hrvatica se ZALJUBILA u Srbina, a šok je usledio kada je on pozvao njenu porodicu na SLAVU U BEOGRAD

Hrvatica se ZALJUBILA u Srbina, a šok je usledio kada je on pozvao njenu porodicu na SLAVU U BEOGRAD

Ona je napisala da nije planirala da se zaljubi u Srbina, ali je posebno iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen momak pozvao na slavu.

Njenu objavu prenosimo u celosti:

– Hrvatica sam, nikada nisam planirala, ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan posle, niti nedelju dana, mesec. I došlo je vreme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju porodicu) da dođem u Beograd.

Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac zajedno sa mamom i bratom – svi lepo sređeni – i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi.

Uvek me ekstremno oraspolozi ovakva ispovest!!!

Posted by Stranica ljubavi izmedu Srba, Hrvata i Bosnjaka. Sirimo ljubav a ne mrznju on Samstag, 10. März 2018

Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se – ne mogu da kažem ko je bio iznenađeniji – momak ili njegov otac.

Kada smo ušli svi su zaćutali i tata je rekao: Pa dobro, gde je ta rakija, sused? Najlepši dan u mom životu – zaključila je ona u ispovesti.

(Izvor: blic.rs)

O nama nenad

Vidi još

STJUARDESA SAM I ČESTO IMAM ODNOSE SA PILOTIMA I PUTNICIMA: Hrvatica otkrila šta se dešava u avionu!

Sigurno ste se pitali da li mi stjuardese imamo se*s s pilotima? Odgovor vas neće ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *