Home / Zdravlje i ljepota / Evo koliko često morate da imate s*ks zimi da bi vas zaštitio od gripa i prehlade

Evo koliko često morate da imate s*ks zimi da bi vas zaštitio od gripa i prehlade

Psihoterapeut Keli Kitli istakla je da tokom zime ima malo stvari koje nam odvlače pažnju pa smo više zainteresovani za akciju.

– Tokom zimskog perioda provodimo više vremena sa partnerom i se*som poboljšavamo vezu koju imamo i postajemo bliži. Žene su izjavile da se osećaju emotivno bliže partneru , a muškarci su pažljiviji i privrženiji svojim partnerkama zimi, rekla je ona.

Se*s oslobađa endorfin

Ukoliko imate problema sa sezonskom depresijom, nedostatkom želje da radite stvari koje vas čine srećnima i koje volite, onda se prepustite čarima se*sa.

Se*s poboljšava imunitet

Iako se*s ne može da bude injekcija protiv gripa, on može da vam da snažnu zaštitu protiv bolesti. Prema jednom istraživanju se*s povećava hemoblobih A koji je značajno veći kod onih koji imaju se*s 3 ili više puta nedeljno.

Smanjuje nivo stresa

Tokom zime smo sprečeni da se bavimo uobičajenim aktivnostima pa nam to izaziva stres, piše popsugar.com. Se*s je odličan za oslobađanje od stresa i smiruje vaše živce.

Se*s vam obezbeđuje bolji san

Kada je tokom zime vazduh suv moguće je da ćete se buditi u sred noći suvog grla i zapušenog nosa. Možda vam je potrebna veća toplota kako biste zaspali, pa usled toga vam je period od decembra do marta jako težak. Rešenje za to je orgazam, piše .

Muškarci žele više se*sa tokom zime

Ukoliko ste primetile da on inicira se*s češće od vas, onda je razlog za to sezona. Muškarci žele više se*sa zimi i to možd zbog toga što je manje kože izloženo nego leti pa je zbog toga veći promiskuitet i znatiželja.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

O nama nenad

Vidi još

Čuvajte ovu smjesu u ustima 60 sekundi i uklonićete sav kamenac sa zuba! (RECEPT)

Svi mi želimo voditi higijenu usta i imati što ljepše i bjelje zube. Zbog svega ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *