Home / Linkovi / OVO JE RODNA KUĆA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Evo šta njegovi susjedi kažu o njemu!

OVO JE RODNA KUĆA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Evo šta njegovi susjedi kažu o njemu!

Pjevač Željko i glumac Saša Joksimović rođeni su u Valjevu, a kako zvijezde uglavnom zaborave na korijene kada postanu poznati, odlučili smo da provjerimo da li je to slučaj i sa njih dvojicom. Ekipa “Blic pulsa” zaputila se 100 km od Beograda, u grad kroz koji protiče rekla Kolubara, a na čijim obalama su odrasli Joksimovići.

Nije nam bilo teško da nađemo njihovu porodičnu kuću jer svaki meštanin zna gdje se nalazi. Desetak minuta pešačenja od centralne gradske ulice na brdašcetu smještena je velika žuta kuća u kojoj su odrasli Željko i Saša. Meštani kažu da u kući žive roditelji poznate braće, majka Vesna i otac Branislav, ali da su u posljednje vrijeme sve ređe tu. Tako je i bilo. Poštansko sanduče bilo je puno računa i pošiljki, a kada samo pozvonili, niko nam nije otvorio.

– Uglavnom su u Beogradu, pomažu sinovima oko djece. Saša se više vraća korijenima nego Željko. Češće dolazi, a pjevač uglavnom dođe jednom godišnje – kaže komšinica.

Izvor: novi.ba

O nama nenad

Vidi još

Otvoreno pismo Vuku Kostiću: “Ugasiću televizor kad god se ti pojaviš na programu” “Ne znamo ko je ubica njegovog oca, ali znamo da je on ubica nečijeg deteta”

“Ne znamo ko je ubica njegovog oca, ali znamo da je on ubica nečijeg deteta”, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *