Home / Linkovi / NOVI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! TAKMIČAR POMENUO DUŠKA TOŠIĆA, A KARLEUŠA MU ODBRUSILA: „TI SI MALI ROB I ULIZICA!“

NOVI HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! TAKMIČAR POMENUO DUŠKA TOŠIĆA, A KARLEUŠA MU ODBRUSILA: „TI SI MALI ROB I ULIZICA!“

Sinoć je počelo emitovanje drugog kruga ovogodišnje sezone takmičenja „Zvezde Granda“, a pojedini takmičari izazvali su burne reakcije žirija.

Borisa Petrovića publika je imala priliku da upozna joše pre nekoliko godina kada se takmičio u „Prvom glasu Srbije“, a sada je ponovo okušao sreću u „Zvezdama Granda“.

Boris je u prvom krugu oduševio žiri pevanjem, a ovoga puta komentari žirija nakon njegovog nastupa izazvali su veliku pažnju.

Prva je svoje mišljenje iznela Jelena Karleuša, nakon što je takmičar otkrio da je pevačicin suprug Duško Tošić iz sela blizu njegovog, i da je želeo da obuče njegov dres.

– Ti si mali rob koji bi učinio sve da dobiješ glas, prava si ulizica – rekla je Jelena Karleuša.

– On je super dečko, učestvovao je u Prvom glasu Srbije – rekla je Marija Jeleni, braneći Borisa.– Trenutno imam određene tegobe, nemam energiju, dao sam 10 posto od sebe, ali sam došao – rekao je takmičar.

Ono što je jako bitno je da se skine pogrešna priča oko mojih komentara. Nije bitno kako ste obučeni ako nemate harizmu i nešto što vas izdvaja, neku energiju, vi niste imali ništa. Taj tvoj čudan izgled, tvoja „fačica“ čudna je veliki plus, specifičan si i to bih izdvojila kod tebe – rekla je ona Borisu na kraju.

Izvor: Puls

O nama nenad

Vidi još

Otvoreno pismo Vuku Kostiću: “Ugasiću televizor kad god se ti pojaviš na programu” “Ne znamo ko je ubica njegovog oca, ali znamo da je on ubica nečijeg deteta”

“Ne znamo ko je ubica njegovog oca, ali znamo da je on ubica nečijeg deteta”, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *