Home / Linkovi / TUGA Nepoznata osoba dala čitulju Glogovcu i rasplakala Srbiju! Zvezde više nisu poželjne, pogasite ih sve… (FOTO)

TUGA Nepoznata osoba dala čitulju Glogovcu i rasplakala Srbiju! Zvezde više nisu poželjne, pogasite ih sve… (FOTO)

Smrt velikog glumca i čoveka Nebojše Glogovca (1969-2018), posle kraće i teške bolesti 9. februara u Kliničkom centru, ostavila je javnost u šoku. Od tuge i bola zanemeli su svi.

U dnevnom listu “Politika” date su čitulje kao poslednji pozdrav Nebojši Glogovcu. Pored onih koje su dale Nebojšine kolege, nalazi se i jedna nepotpisana čitulja. Ipak, reči koje su kao poslednji pozdarv upućene glumcu, paraju dušu:

“Nenadoknadiv. Zvezde više nisu poželjne, pogasite ih sve, skinite Sunce, spakujte Mesec: jer od toga ništa više nema svrhe. S Bogom Nebojša”, piše na čitulji.

Čitulja Nebojši Glogovcu

*Čitulja Nebojši Glogovcu / FOTO: PRINTSCREEN / POLITIKA

Ovo je inace deo pesme ‘Zaustavite sva zvonca, iskljucite telefon’ Vistan Hju Odna, a pesmu je napisao kada mu je preminuo partner.

Nebojša Glogovac je sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana, pored svog kolege Milorada Mandića Mande, na Novom groblju u Beogradu.

(Izvor: espreso.rs)

O nama nenad

Vidi još

Naša LJUBINKA krenula je da uhvati BIDERMAJER, a onda je MLADA uradila nešto toliko neverovatno, da ćete ostati bez teksta! (VIDEO)

Kada je otišla na svadbu brata svog dečka, novinarka portala Telegraf.rs, Ljubinka Račić, nije ni ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *