Home / Linkovi / Samo sam pao…Sin Lepe Brene doživeo kliničku smrt!

Samo sam pao…Sin Lepe Brene doživeo kliničku smrt!

Stefan Živojinović doživeo je kliničku smrt tokom nedavnog boravka u Americi i to nakon nekoliko sati igranja tenisa.

*FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Lekari hitne pomoći su posumnjali na trominutnu komu kadriološke prirode, ali on tvrdi da je zdrav kao dren.

– Da, to se desilo u Majamiju, samo sam pao i dalje ne znam ništa. Prekid filma. Trajalo je kao večnost, a oni mi kažu da sam svega nekoliko minuta bio u nesvesti. Prijatelj je odmah zvao Hitnu i oni su rekli da liči na kliničku smrt. Ma nemam pojma. Ništa mi nije bilo – potvrdio je Stefan za “Svet” i naglasio:

– Nisam nikom javio jer je to nebitno i može svakom da se desi. Ma gde sam smeo da kažem Breni, ja sam bio u Americi, a oni u Srbiji, da džaba izlude od brige. Uradio sam kompletne analize i zdrav sam kao dren, lekari Hitne pomoći su pogrešili.

– Nije to bilo toliko strašno koliko je lekarima Hitne pomoći na prvi pogled delovalo. Više je to bilo padanje u nesvest. Rekao sam Breni i Bobi nakon nekog vremena šta se dogodilo. Ćutao sam jer nisam želeo da ih opterećujem. Dovoljno sam im stresa naneo za života da sada mogu da se maksimalno potrudim da ih poštedim svega što ne mora da ih brine – rekao je Brenin naslednik.

(Izvor: blic.rs)

O nama nenad

Vidi još

Naša LJUBINKA krenula je da uhvati BIDERMAJER, a onda je MLADA uradila nešto toliko neverovatno, da ćete ostati bez teksta! (VIDEO)

Kada je otišla na svadbu brata svog dečka, novinarka portala Telegraf.rs, Ljubinka Račić, nije ni ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *