Home / Svijet i dešavanja / Ugledala je napuštenu devojčicu nasred auto-puta, a onda vrisnula kad je videla šta je iza nje (VIDEO)

Ugledala je napuštenu devojčicu nasred auto-puta, a onda vrisnula kad je videla šta je iza nje (VIDEO)

Razlog zbog kojeg je malena devojčica bila nasred prometnog auto-puta je zastrašujući.

Život piše velike drame! Upravo jedna takva odigrala se u Kanadi protekle godine. Centralna figura priče je devojčica Leksi Šimanski (5), koja je spasla život svojoj majci Anđeli i bratu Piteru nakon saobraćajne nesreće koju su doživeli.

Anđela, koja je vozila automobil, izgubila je kontrolu nad vozilom i srenula sa auto-puta. Anđela je nakon udesa izgubila svest, kao i malena Leksi. Ipak, nakon nekog vremena, devojčicu je probudio plač njenog brata, koji je tada bio samo 10 nedelja star.

Leksi je izašla iz uništenog automobila i otišla je do samog puta kako bi dala znak ostalim vozačima da im treba pomoć.

Žena koja je uočila devojčicu kraj auto-puta je stala i pozvala pomoć. Medicinske ekipe su brzo došle na lice mesta. Majka Anđela je prebačena u bolnicu i nakon dvadesetak dana se potpuno oporavila.

Ipak, ono što je u celoj priči zaista neverovatno jeste da je devojčica koja je imala samo 5 godina bila dovoljno pribrana da se spusti do auto-puta i zatraži pomoć za majku i brata.

(Izvor: telegraf.rs)

O nama nenad

Vidi još

Sablasni snimak: Dečak šetao šumom kad ga je napao duh i oborio na zemlju?! (VIDEO)

Potom ta prilika nestaje i dečak ustaje sa zemlje i počinje da trči… Naime, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *