Home / Linkovi / Da li poslednja fotografija “Tesle” u svemiru krije JEZIVU TAJNU: Internet preplavile lude teorije da je milijarder prikrio SAVRŠEN ZLOČIN

Da li poslednja fotografija “Tesle” u svemiru krije JEZIVU TAJNU: Internet preplavile lude teorije da je milijarder prikrio SAVRŠEN ZLOČIN

Izvršni direktor “Tesle” i osnivač firme “SpejsX” Ilon Mask objavio je pre dva dana na Instagramu poslednju fotografiju “Starmena”, lutke u automobilu “Tesla roadster” koju je ponela u svemir raketa “Falkon hevi” lansirana u utorak.

Na fotografiji se vide crveni kabriolet, Starmen i Zemlja u obliku polumeseca.

Svemirsko putovanje lutke u “Tesla roadsteru” inspirisalo je, međutim, nove teorije zavere.

Jedan korisnik Redita spekuliše da je Mask počinio savršeni zločin i da je lutka na vozačevom mestu u stvari žrtva ubistva.

– Ideja je da je lutka zapravo beživotno telo, skriveno svima pred očima na međunarodnim vestima, i niko nikada neće moći doznati da li je ta osoba stvarno ubijena – napisao je korisnik i dobio 17.000 glasova i 500 duhovitih komentara.

U nekima od komentara se navodi da je umesto lutke u svemiru telo Džefa Bezosa, direktora “Amazona”, a neki spekulišu da je u pitanju Amber Herd, Maskova bivša devojka, preneo je Jutarnji.hr.

– Mrlje krvi ne možete vidjeti zato što je automobil, naravno, boje trule višnje – naveo je jedan korisnik Reddita.

Teorija zavere se toliko razvila da su drugi komentatori stavili još jedno telo u gepek, dok su neki tvrdili da je lutka u stvari klonirani Mask kojeg ovaj sa Zemlje vraća na matičnu planetu.

(Izvor: blic.rs / jutarnji.hr)

O nama nenad

Vidi još

Naša LJUBINKA krenula je da uhvati BIDERMAJER, a onda je MLADA uradila nešto toliko neverovatno, da ćete ostati bez teksta! (VIDEO)

Kada je otišla na svadbu brata svog dečka, novinarka portala Telegraf.rs, Ljubinka Račić, nije ni ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *