Home / Zdravlje i ljepota / Oblik tela otkriva KAKVI STE U KREVETU: POSEBAN KVALITET imaju žene sa MALIM GRUDIMA

Oblik tela otkriva KAKVI STE U KREVETU: POSEBAN KVALITET imaju žene sa MALIM GRUDIMA

Kažu da ne valja suditi knjigu po korici, ali ako hoćete da budete sigurni da će se*s valjati, pogledajte kako je građena osoba koju planirate da odvuče u krevet – to će vam mnogo olakšati izbor!

Evo kako tipovi građe postoje i kako se pokazuju u krevetu:

OBLE ŽENE

Obla žena, naročito ako obline uključuju široke kukove, su vrlo otvorene u se*su. Jedna studija koju je sproveo univerzitet u Lidsu pokazala je da su ovakve žene sklonije se*su za jedno veče, i generalno svim se*sualnim eksperimentima. To je, kažu naučnici, potuno razumljivo s biološke strane gledišta, i kada se priča o se*su, oble dame tu imaju glavnu reč.

NISKE ŽENE

Muškarci uglavnom govore da vole se*s sa niskim ženama jer je sa njima moguće izvesti mnogo više poza i imati se*s na više mesta. Uz to, sa ovakvim ženama su i najzahtevnije poze potpuno lako izvodljive jer zato što su niske imaju i niži centar gravitacije a istovremeno i savršenu ravnotežu.

VISOKE ŽENE

Duge ženske noge svima deluju se*si, ali to ne znači da će se i u se*su pokazati tako dobro, jer njihova visina znači i da je raznovrsnost poza poprilično ograničena. Još ako je pritom i žena viša od muškarca, praktično ste osuđeni na samo par poza.

BUCKASTE ŽENE

Džejms Votson, genetičar koji je za svoj rad osvojio i Nobelovu nagradu, kaže da buckaste žene više uživaju u se*su od mršavica. Objašnjenje, kaže Votson, leži u tome da višak masti izaziva veće lučenje endorfina koji uvećava se*sualnu želju.

MRŠAVE ŽENE

Mršave žene, tvrdi Vatson, baš i nisu nešto u krevetu. S druge strane, u se*sualnim anketama muškarci redovno odgovaraju da im najviše odgovara se*s sa ženama uskog struka.

MALE GRUDI

Iako su velike grudi simbol se*sepila, istina je da žene sa manjim grudima mnogo više uživaju u predigri, i to zato što su male grudi mnogo osetljivije od velikih.

VELIKE GRUDI

Jedno istraživanje iz 2013. godine pokazalo je da su žene sa velikim grudima pametnije od onih sa malim. S druge strane, kao što smo već rekli, velike grudi su za 24 odsto manje osetljive od malih. Ukombinujte ta dva podatka i shvatićete da žene sa velikim grudima možda imaju manju osetljivost grudi, ali i dovoljno veliki IQ da dobiju tačno ono što žele u se*su.

(Izvor: zena.blic.rs / yourtango.com)

O nama nenad

Vidi još

Čuvajte ovu smjesu u ustima 60 sekundi i uklonićete sav kamenac sa zuba! (RECEPT)

Svi mi želimo voditi higijenu usta i imati što ljepše i bjelje zube. Zbog svega ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *