Home / Svijet i dešavanja / Snimak policajca koji bježi od pacova je urnebesan – postao hit zbog njegove reakcije

Snimak policajca koji bježi od pacova je urnebesan – postao hit zbog njegove reakcije

Za policajce uvijek mislimo da su neustrašivi i da nema stvari koja bi ih mogla preplašiti . Oni su barem na filmovima , predstavljeni kao spasioci i naši zaštitinici . Tako kada vidite neku rekaciju poput ove možete da crknete od smijeha . Ovaj video je bio tako ismpatičan da je odma obišao cijeli svijet .

Usamljeni policajac je kao i svaki dan bezbrižno se šetao hodnicima policijske stanice u Saint Petersburgu u Floridi. onda je naletio na nešto što ga toliko prestrašilo . Da je u pitanju neki pljačkaroš ili napadač sa nožem mislimo da ne bi ovako reagovao . To je bio obični pacov.

Njegova reakcija bila je neočekivana i mnogima neobjašnjiva jer posljednje na što bi pomislili da straši jednog policajca je miš. Obično su žene te koje se penju po stolicama i bježe od pacova. Ovaj policajac je izgleda imao veliki strah čim je ovako reagovao . Zaboravio je na činjenicu da se tu nalaze kamere i da su sve zabilježile. Tako je ovaj video sa sigurnosnih kamera postao viralan.

Kada je ugledao pacova, policajac je prvo skočio unazad, a onda se dao u pravi bijeg. Nije ni pomislio da mu tako malo biće ne može ama baš ništa učiniti . Tek kada je stigao do kraja hodnika, onda se okrenuo i pogledao da bude siguran da pacov i dalje nije tu. Siroti pacov nije ni znao šta se zapravo događa i odmah je nakon čudnog susreta, pobjegao u jednu od prostorija.

On nije imao namjeru da osramoti ovog policajca koji se toliko uplašio da je to zaista u jednu ruku smiješno a u drugu i žalosno .

IZVOR: atraktiva.in

O nama nenad

Vidi još

Sablasni snimak: Dečak šetao šumom kad ga je napao duh i oborio na zemlju?! (VIDEO)

Potom ta prilika nestaje i dečak ustaje sa zemlje i počinje da trči… Naime, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *