Home / Astrologija / Dnevni horoskop za 16. 11. 2017.

Dnevni horoskop za 16. 11. 2017.

Ovan

Poradite na svom ponašanju i nemojte pritiskati partnera da uradi sve što ste Vi zamislili. Želite da budete u centru pažnje danas. Pravite kompromise sa kolegama, Mesec u polju saradnje podržava svaki dogovor.

Bik

Ako se bavite privatnim poslom, možete da očekujete rešavanje nekih problema koje imate odavno. Imate pune ruke posla. Jako je bitno da se dobro organizujete i da se oslonite na sebe, a ne na druge.

Blizanci

Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada. Pokušajte da sliku sagledate realno. Ne brzajte sa odlukama o privatnom životu. Zauzeti, uradite nešto lepo za partnera danas. Dan je idealan za ljubav i kompromise, ne toliko za posao.

Rak

Prilično ste uznemireni i ne osećate se dobro. Neophodno da nađete neki način da se opustite. Pokušajte da popričate sa nekom bliskom osobom o svemu što Vas muči u poslednje vreme.

Lav

Potrebno je da budete veoma temeljni pri obavljanju poslovnih zadataka koje imate. Površnost će se jako lako videti i sve što radite pogrešno radite na svoju štetu. Moguće je kraće putovanje povodom posla.

Devica

Moguća je ponuda za promenu radnog mesta, ako niste zadovoljni sadašnjim. Jako ste vredni i agilni i novčana situacija je zadovoljavajuća. Nemojte se naprezati danas, dan je za uživanje. Mesec u znaku Vage će Vas podstaći da se odmorite i izdvojite neko vreme za sebe.

Vaga

Neodlučni ste danas i možete da ostavite pogrešan utisak na osobu koja Vam se dopada neko vreme. Ako želite da budete sa njom onda je potrebno da budete otvoreni. Pomalo ste napeti danas.

Škorpija

Danas nije idealan dan za rad. Odredite prioritete. Nemojte se preforsirati. Skloni ste i prehladi i problemima sa grlom. Vodite više računa o sebi.

Strelac

Postoji jedna osoba koja Vam je među prijateljima i koja se trudi da privuče vašu pažnju. Pogledajte malo oko sebe. Možda je ljubav baš ispred Vas. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom i prijateljima.

Jarac

Smatrate da ste dovoljno vredni da biste bili nagrađeni. Sve Vam ide od ruke na poslu. Ono što je bitno je da znate da je saradnja danas u prvom planu. Ne možete sve sami. Izdvojite više vremena za porodicu.

Vodolija

Budite iskreni prema voljenoj osobi da ne biste imali nesuglasice. Slobodni, neka osoba koja nije iz Vašeg mesta će Vam privući pažnju. Moguća je dobra saradnja sa ljudima sa kojima ste pre radili, ai preporuka je da radite sa ženskim osobama.

Ribe

Očekuje Vas uzbudljiv dan. Prilično ste strastveni. Zauzeti, držite se moralnih vrednosti. Slobodni, moguća je neka avantura danas.

O nama nenad

Vidi još

Kada se sretnu i spoje OVA DVA PARA ZODIJAKA, to je to! Oni NIKADA ne raskidaju i ostaju ZAJEDNO do KRAJA ŽIVOTA!

Devica i Vodolija Povezanost i sloga između Device i Vodolije zapisana je u zvezdama, najpre ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *