Dopunskim veštačenjem utvrđeno da se pevačica GRČEVITO BORILA ZA ŽIVOT, od batina joj pukle slezina i bubna opna! – Vesti Balkan
Home / Showbizz / Dopunskim veštačenjem utvrđeno da se pevačica GRČEVITO BORILA ZA ŽIVOT, od batina joj pukle slezina i bubna opna!

Dopunskim veštačenjem utvrđeno da se pevačica GRČEVITO BORILA ZA ŽIVOT, od batina joj pukle slezina i bubna opna!

Jelena Marjanović (33), pevačica Granda, za čije ubistvo se sumnjiči njen suprug Zoran Marjanović (39), brutalno je pretučena sa devet udaraca po glavi, ali se za život borila do poslednjeg daha

Kako Srpski telegraf saznaje superveštačenjem je utvrđeno da je Marjanovićeva preživela torturu i da je umrla u najvećim mukama.

Prema rečima izvora iz istrage, dopunsko veštačenje patologa otkrilo je da je pevačica zadobila više udaraca po celom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubna opna.

– Na osnovu novih saznanja pretpostavlja se da je Jelena Marjanović bila žrtva pomahnitalog napadača koji ju je udarao pesnicama po telu, glavi, a najviše po stomaku. Od siline udaraca, nesrećna žena je zadobila brojne povrede unutrašnjih organa koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja – priča sagovornik, piše Srpski telegraf.

Kako dodaje, Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika, o čemu svedoče i odbrambene povrede po njenom telu.

– Napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je zgrabio tup predmet i smrskao joj glavu. Utvrđeno je da ju je udarao po potiljku, a na lobanji je imala više teških rana, dok joj je lice ostalo nepovređeno – objašnjava izvor.
Prema njegovim rečima, sumnja se da je porodična kuća Marjanovića posle zločina očišćena varikinom i drugim abrazivnim sredstvima, što je potvrđeno i dopunskim veštačenjem.

– Prsti nastradale Jelene takođe su bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom. Osim toga, tragovi abrazivnih sredstava otkriveni su i u dnevnoj sobi kuće u kojoj je pevačica živela sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom, deverom Milošem, suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Svi ti novi tragovi i dokazi u istrazi potkrepljuju sumnje da je Jelena usmrćena u domu Marjanovića, nakon čega je njeno telo bačeno u kanal – kaže izvor iz istrage.

 

Izvor: Srpski telegraf

 

O nama cura

Vidi još

AUUU, BRATE! KOLIKO JE TO! Sandra Afrika pokazala “r…..” zavirite i vi među noge! (VIDEO)

Da li biste joj se priključili? Najbolja obline na estradi je obradovala fanove novim snimkom. ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *