Home / Showbizz / Poslednjih mesec dana bilo joj je najteže: Dona Ares pred smrt ostavila muža, a poruka koju je tada objavila sve je rasplakala (FOTO)

Poslednjih mesec dana bilo joj je najteže: Dona Ares pred smrt ostavila muža, a poruka koju je tada objavila sve je rasplakala (FOTO)

Pevačica jedinstvenog glasa izgubila je bitku u 41. godini

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, jedna od najboljih pevačica sa ovih prostora čiji je vokal, ali i karater umnogome bio jedinstven, preminula je danas u 41. godini.

Nakon što joj se treći put vratio rak, Dona je hrabro poručivala da će izdržati i to, te da se nikada neće predati. I nije. Čak ni pored činjenice da se neposredno pred smrt rastala od muža Džavida Ljubovcija.

Dona je sve iznenadila kada je 24. avgusta objavila njihovu zajedničku fotografiju koju je precrtala crvenim slovom “iks”, uz sledeću poruku:

– Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej hej… Goodbye!!! Forever! – napisala je Dona.

– Ja ne trebam ovde nikom da se objašnjavam i ne zanima me ni tvoje mišljenje… Možeš slobodno da odeš i nikad se ne vratiš na moj profil, povedi i ove što se s tobom slažu – jedan je od komentara koje je Dona napisala onima koji su se čudili pomenutoj objavi i poruci.

Kako su tada pisali bosanski mediji, Dona se neposredno pre objavljene poruke iz Danske, u koju je sa Džavidom otišla početkom 2016. godine, vratila u rodni Bihać.

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Otvoreno pismo Vuku Kostiću: “Ugasiću televizor kad god se ti pojaviš na programu” “Ne znamo ko je ubica njegovog oca, ali znamo da je on ubica nečijeg deteta”

“Ne znamo ko je ubica njegovog oca, ali znamo da je on ubica nečijeg deteta”, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *